Scenarista Yesilcama radi na novoj seriji Otello Kamil

Kompanija Sunset Film počela je rad na novoj seriji. Prenosimo do sada potvrđene informacije.

Scenarista Yesilcama radi na novoj seriji Otello Kamil

Foto Credits: Haberturk

Sunset Film radi na projektu, odnosno seriji pod nazivom Otello Kamil. Scenario za ovu novu tursku seriju piše Levent Cantek. Leven je ranije sa producentima ove kompanije radio na veoma uspešnoj seriji Yesilcam. Sada je dobio tri meseca da završi scenario za ovu novu seriju koja će se sastojati od osam epizoda. Projekat se priprema za Netflix digitalnu platformu.

Radnja nove turske serije pod nazivom Otello Kamil će biti smeštena u period od 1924. do 1934. godine. Pozorište, predstave, glumci, kriminalci, policajci, izdaja, Istanbul, Ankara – sve to ćemo gledati u priči ovog novog projekta. Kako sada stvari stoje, snimanje kadrova na ovoj novoj seriji će početi tokom leta.

Vrlo brzo ćemo znati i ko će tumačiti prvog turskog pozorišnog glumca, odnosno glavni lik u ovom projektu. Ta informacija kao i imena ostatka glumačkog kadra će biti poznata kada prodje kasting koji počinje u narednom periodu.

Nakon uspeha serije Yesilcam, ambicije na ovom novom projektu su zaista visoke. Ostaje da vidimo da li Levent Cantek može da ponovi odličan posao koji je obavio u svojoj prethodnoj seriji.

NOVO - Verili se Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy

 By: Milt-TV Exposed