Zastrašujuće dobri načini za proslavu Halloweena kod kuće

Da li vas brine da će ovog 31. oktobra zabava Noći veštica sa uobičajenim ritualom trick or treat (trik ili poslastica) biti otkazana. Ako ste žedni sablasne proslave, odreknite se trikova i priuštite svom domaćinstvu poslastice sa ovim zabavnim idejama za pečenje! Ove godine proslava pada u subotu, tako da možete da napravite ceo vikend ...

Zastrašujuće dobri načini za proslavu Halloweena kod kuće

Da li vas brine da će ovog 31. oktobra zabava Noći veštica sa uobičajenim ritualom trick or treat (trik ili poslastica) biti otkazana. Ako ste žedni sablasne proslave, odreknite se trikova i priuštite svom domaćinstvu poslastice sa ovim zabavnim idejama za pečenje! Ove godine proslava pada u subotu, tako da možete da napravite ceo vikend od nje!

Sablasne palačinke

Simbol ove zabave je podrazumeva se bundeva. Evo kako je sve možete ikoristiti...

Dodajte vašim palačinkama ili vazdušastim američkim palačinkama izgled poput bundeve, a ukrasite ih čokoladnim sosom u obliku paučine ili pauka.
Koristite meso bundeve (ili bilo koju tikvicu) za pravljenje vafla za Noć veštica. Ne treba vam ni pećnica za vafle, već samo tiganj!
Začin od bundeve stavite u sve vrste omiljenih doručaka, od vrha kafe do mirisne kaše i palačinki. Ako želite da napravite svoj, pomešajte 1 kašiku mlevenog cimeta sa ½ kašičice đumbira, pimenta, mlevenih karanfilića i rendanog muškatnog oraščića (ali čudno bez tikve!).

Ovde su samo neke od ideja za slatkiše koje možete iskoristiti povodom Halloween-ske zabave

Zastrašujući Halloween-ski kolačići

Scary Halloween cookies

Trick or treat (smicalica ili poslastica) velike zabave možda neće biti ali postoje neke ukusne aktivnosti koje treba obaviti u udobnosti svog doma.

Halloweenski Franken kapkejkovi...

Halloween Franken-cupcakes

Kolač od paučine

Chocolate Halloween cake recipe - BBC Food

Trik je u tome da se počastite


Napravite kremu od čokolade, čokoladu, kolače ili keksa iz snova / noćnih mora. Ako ste zaista prijatni, možete dobaciti malu torbu sa ovim slatkišima i prijateljima i komšijama. Ako želite da ih iznenadite uradite obrnuti "trik ili poslasticu", „ghosting“ ili „boo-basket“ za društvo. I dalje se možete maskirati da biste ih isporučili!

By: TV Exposed